top of page
AW Collection

looking fourward to working with you! 

Midden in het Mekka van de sport in Gent - aan de Watersportbaan - opent op 1 september onze nieuwe Fourward praktijk. In het gebouw van klimzaal Bleau bieden wij kwalitatieve sportkinesitherapie aan waar bewegen centraal staat. 

 

40DA7F03-2B8F-4E76-9AF1-BC615903E381.JPG

performance & Mulloc

Elke (top)sporter heeft zijn plaats in Fourward Blaarmeersen. ​Karel en Stijn nemen hierin samen de lead over je blessure. Karel pusht sporters door het verbeteren van de bewegingsefficiëntie 

Working together with the very best... 

Hierbij krijgen we op woensdag versterking van Jan Müller. Jan is bewegingsanalist en werkt met sporters van het hoogste niveau uit Nederland. Hij komt fourward bijstaan om complexe cases mee richting te geven en zijn uitgebreide expertise en kennis hierop los te laten. Be prepared... too be overwhelmed. 

Meer info of geïnteresseerd in een sessie met Jan?

https://www.mulloc.nl/

OVER MÜLLOC

Bij Mülloc draait alles om sport. Ik ben Jan Müller en ik begeleid (top)sporters bij hun ontwikkeling en prestaties middels functionele trainingen op het veld en in de sportschool.

Ik ben opgeleid tot fysiotherapeut, en heb mij de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van sportprestaties en trainingen.

 

Aan de hand van prestatiegerichte interventies en sportanalyses, wordt de sporter (intensief) begeleid. Doel is het optimaliseren van prestaties van sporters in verschillende disciplines. 

 

Benieuwd naar mijn manier van trainen? Op mijn Instagram vind je voorbeelden van de trainingen. In mijn blog ga ik wat dieper in op de trainingsmethodes die ik gebruik.

 Climbers

Fourward Blaarmeersen ontstond als exponent van de jarenlange goede verstandhouding met klimzaal Rhino (& nu ook Bleau). Fourward bouwde expertise op binnen de klimwereld en Stijn is betrokken bij het reilen en zeilen van de topklimmers als Head physio van het Belgian team. 

shoulder-clinic

Binnen Fourward Blaarmeersen bekommert Stijn zich om de schouderletsels. De schouder is een complex, moeilijk te stabiliseren gewricht met veel bewegingsgraden dat tijdens het sporten aan enorme inwerkende krachten wordt blootgesteld. Het is dan ook niet te verwonderen dat schouderblessures vaak voorkomen en soms heel hardnekkig kunnen zijn. 

 

Fourward pakt de revalidatie van schouderletsels op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan. De schouder wordt objectief in kaart gebracht door middel van een grondige analyse en er wordt een duidelijk stappenplan opgesteld waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende peilers die instaan voor een gezond schoudercomplex. Uiteraard zonder "the bigger picture" uit het oog te verliezen en met oog voor de sport(er). 

 Master the basics to strengthen your foundation! 

THE FOUR STEPS FOURWARD 

ONE: INFORM

Bij FOURWARD is inzicht krijgen in je problematiek cruciaal. Uit tal van onderzoek is immers gebleken dat het begrijpen van je letsel een onmisbare eerste stap is richting je herstel. 

TWO: GAMEPLAN 

Een revalidatie staat of valt met een goede strategie. We maken steeds een eerlijke inschatting van de diagnose en stellen samen met jou haalbare doelstellingen op gekoppeld aan jouw persoonlijke tijdslijn.

 

 

THREE: SELF-CONTROL

Bij FOURWARD ben je niet afhankelijk van je therapeut: Met de individuele tips & tricks die je van ons krijgt ga je zelf aan de slag en neem je de controle in handen op weg naar je herstel! 

 

FOUR: MOVE!

We like the way you move! De kracht van beweging staat centraal in alles wat we doen.

ONS TEAM: 1 + 1 = 3

Fourward is één team! Wij werken steeds met 2 therapeuten per patiënt. Dit zorgt ervoor dat jouw problematiek steeds vanuit meerdere invalshoeken benaderd wordt en garandeert een betere follow-up. Zo zien minder snel zaken over het hoofd en komen we sneller tot inzichten bij complexere problemen. Elke therapeut heeft zijn sterktes, en wij weten perfect welke therapeut bij jou past! Bij het boeken van je intake wordt je uitgebreid onderzocht, de therapeut die je op dat moment behandelt zal bepalen welke therapeut het best matcht met jouw probleem en zijn of haar aanpak! Klik op meet the team om ons beter te leren kennen! 

Schermafbeelding 2021-03-16 om 22.54.06.

Contact

Wiedauwkaai 23, bus R

9000 Gent

09 311 52 23

info@fourward.be

bottom of page