top of page
Logo_pos.png

GENT

(SPORT) KINESITHERAPIE VOOR AMBITIEUZE SPORTERS

Op zoek naar een (sport)kinesitherapeut in Gent? Wij zijn FOURWARD. Een kinesitherapiepraktijk met een focus op sporters met ambitie. Ons team bestaat uit verschillende kinesitherapeuten met elk hun eigen expertisegebied en wordt kwalitatief ondersteund door onze osteopaten Rob Woestenborghs & Amélie Debie.

Schouderscreening Hannes.jpeg

FOURWARD KINESITHERAPIE

Kinesitherapie bij FOURWARD inspireert. Je werkt op een positieve manier aan je lichaam door beweging. Wij creëren hiervoor de voorwaarden en de omgeving. FOURWARD staat voor een holistische en wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Een revalidatie is voor ons team een engagement dat bestaat uit 3 stappen:

  1. een heldere diagnose

  2. een prognose

  3. een duidelijk plan

 

Vanuit een vertrouwensrelatie gaan we samen aan de slag met dat plan met het oog op een vlotte revalidatie.

One team. Two therapists. Three steps.

The way Fourward.

Wij schuiven geen problemen voor ons uit, maar gaan samen met jou op zoek naar een oplossing.

AW Collection

GREEN SESSIONS // outdoor rehab

Op ons dak ligt een sportveld in kunstgras van 300m2. Dit geeft ons de mogelijkheid om binnen onze eigen fourward setting zo functioneel mogelijk te kunnen werken met sporters. Zo kunnen we de kloof tussen rehab en return to sport zo klein mogelijk maken! Het dak is beschikbaar in alle weersomstandigheden!

BIKEFIT
 

Tijdens een bikefit of fietsafstelling gaat Giovanni op zoek naar het evenwicht tussen lichaam en fiets. Lenigheid, kracht en stabiliteit zijn bepalende factoren in het zoeken naar een goede positie op de fiets. Deze positie is cruciaal om comfortabel te fietsen, blessures te vermijden en optimaal te presteren. De bikefit is toegankelijk voor elk niveau en gekaderd binnen de persoonlijke doelstelling van de fietser (fitness, endurance, competitie, etc.) of het type fiets.

Bikefitting wordt aangeboden voor race-, gravel-, tijdrit-, triatlonfietsen en mountainbikes.

Kinesist werkt aan schouder.

VRIJE OEFENSESSIE

Bij fourward Gent is er de mogelijkheid om vrij te komen oefenen aan de hand van een 10-beurtenkaart. Tijdens een kinesessie stelt je behandelende therapeut een oefenprogramma op, waarmee je nadien in onze ruimte aan de slag kan en gebruik kan maken van onze faciliteiten. Let wel: je moet hiervoor een slot reserveren in de agenda via onderstaande link. Meer informatie? Vraag gerust aan je behandelende therapeut. 

JUST KEEP MOVING

Wat? Voor wie? Bewegen in kleine groepjes onder deskundige kinebegeleiding van Marjan Himpe. Voor iedereen die beslist dat ouder worden niet moet samengaan met achteruitgaan. ​

Waarom? Om te kunnen blijven doen waar je van houdt!

crossfit

ONS TEAM

FOURWARD is 1 team. Een positieve groep ervaren therapeuten die het verschil wil maken bij jullie. Je kan bij elk van ons terecht met uiteenlopende klachten. Door onze gekoppelde samenwerking - 2 therapeuten per patiënt - staan we garant voor een optimale follow-up. De eerste therapeut doet de intake en bepaalt met welke therapeut hij je samen verder zal begeleiden. Elk van onze therapeuten heeft namelijk een specifieke expertise, en zo hoef jij die keuze niet alleen te maken! Via een klik op de foto krijg je zicht in de agenda per therapeut en boek je meteen je afspraak. Je kan hieronder ook een afspraak bij de osteopaat maken. 

Wim Comptdaer

Oprichter van fourward

 Kinesitherapeut

Allround

Stijn Verhaeghe

Oprichter van fourward

 Kinesitherapeut 

Schouders

Stijn Vandenbroucke

Oprichter van fourward

 Consultant

Feyenoord Rotterdam

Marjan Himpe

Kinesitherapeut

"Just keep moving"

Ouderen doen bewegen!

Thomas Ampe

Cardiovasculaire kinesitherapie

Mattijs Bulteel

Kinesitherapeut

Lopers

Leander De Swaef

Kinesitherapeut

Crossfit - Krachttraining

Rob Woestenborghs

Osteopaat D.O.

Duursporters-expert

Giovanni Malbrancke

Kinesitherapeut

Fietsers

Sander Gustin

Kinesitherapeut

Heup - Rug - Nek

Amélie Debie

Osteopaat D.O.

Rug - Nek - Bekken

Febe Lietaert

Kinesitherapeut

Karel Herman

Kinesitherapeut

Performance

Astrid Van den Broecke

Kinesitherapeut

Paaldansers

Schermafbeelding 2021-03-16 om 22.54.06.

Contact

Wiedauwkaai 23, bus R

9000 Gent

09 311 52 23

info@fourward.be

bottom of page