top of page
Logo_pos.png

WIEDAUWKAAI

Boek Hier je sessie

Sportkinesitherapie in gent

Fourward werd opgericht toen een groep therapeuten met jarenlange (gecombineerde) ervaring besloot hun kennis om te zetten naar de praktijk. Fourward biedt innovatieve sportkinesitherapie aan waarin beweging een centrale rol speelt.  

Voor wie? 

- Iedereen die graag de kracht van beweging wil ontdekken.

- Iedereen die herstelt van een (sportgerelateerde) blessure

- Elke atleet (in gelijk welke sport) die zijn performance wil verbeteren. 

MV308021.jpg

Hoe maakt fourward het verschil? 

De kern van onze aanpak is gebaseerd op een sterke, wederzijdse commitment tussen sporter en therapeut. Ons doel is om je terug (zelf)controle te geven over je herstelproces. Je krijgt van ons een individueel stappenplan en een toolbox aan oefeningen om mee aan de slag te gaan. We stellen samen met jou een tijdslijn op zodat je weet wat je te wachten staat.

 

Onze partners kiezen we zorgvuldig. We werken nauw samen met osteopaten, artsen, specialisten, personal trainers, … Samen met hen streven we naar hetzelfde doel: de juiste voorwaarden creëren waardoor jij vrij kunt bewegen en uiteindelijk een betere atleet kan worden.

 

"We like to call this FOURWARDISM"

Wherever you are in your journey as an athlete, we move you fourward.

The four steps Fourward

Gloeilamp

One - Inform

Bij FOURWARD is inzicht krijgen in je problematiek cruciaal. Het begrijpen van je letsel een onmisbare eerste stap is richting je herstel. 

images.png

Two - Gameplan

Een revalidatie staat of valt met een goede strategie. We maken steeds een eerlijke inschatting van de diagnose en stellen samen met jou haalbare doelstellingen op gekoppeld aan jouw persoonlijke tijdslijn.

download.jpeg

Three - Self-control

Bij FOURWARD ben je niet afhankelijk van je therapeut: Met de individuele tips & tricks die je van ons krijgt ga je zelf aan de slag en neem je de controle in handen op weg naar je herstel! 

230423_230423_2_MEN_FINAL_IFSC_HACHIOJI_2023_DT_DT_0030 2.JPG

Four - Move!

We like the way you move! De kracht van beweging staat centraal in alles wat we doen.

Fourward extra's?

1 + 1 = 3

Fourward is één team: wij werken steeds met 2 therapeuten per patiënt en versterken zo elkaar. Elke therapeut is allround opgeleid en heeft zijn specifieke sterktes. Tijdens je intake-sessie word je uitgebreid onderzocht en wordt bekeken welke therapeut het best matcht om je verder mee te begeleiden in je herstelproces.

 

MEET THE TEAM

Onze partners

Dit zijn de partners waar we o.a. mee samenwerken. Benieuwd? Klik op het logo voor de link naar hun website.

Contact us

Fourward

Wiedauwkaai 23/R

9000 Gent

Tel. 09 311 52 23

info@fourward.be

bottom of page