top of page
Logo_pos.png

BLAARMEERSEN

Boek Hier je sessie

Sportkinesitherapie aan de blaarmeersen, in klimzaal bleau

Midden in het Mekka van de sport in Gent - aan de Blaarmeersen - openden we sinds september '23 onze nieuwe Fourward satellietpraktijk. In het gebouw van klimzaal Bleau bieden we innovatieve sportkinesitherapie aan waar bewegen centraal staat.

Wij bieden hier een verlengstuk aan van onze werking in de Wiedauwkaai en werken hier nauw mee samen. 

Klimzaal Bleau is dé klimzaal bij uitstek in gent voor Boulder en Lengteklimmen.

Wat doen we? 

Iedereen die bereid is om te bewegen is welkom bij fourward. Indien nodig verwijzen we je door naar onze collega's aan de Wiedauwkaai. Hier ligt onze focus: 

40DA7F03-2B8F-4E76-9AF1-BC615903E381.JPG

Sportkinesitherapie

De kern van onze aanpak is gebaseerd op een sterke, wederzijdse commitment tussen sporter en therapeut. Ons doel is om je terug (zelf)controle te geven over je herstelproces. Je krijgt van ons een individueel stappenplan en een toolbox aan oefeningen om mee aan de slag te gaan. We stellen samen met jou een tijdslijn op zodat je weet wat je te wachten staat.

P5302252_edited.jpg

Performance

Wherever you are as an athlete, we move you fourward. 

Karel Herman en Stijn Vandenbroucke zijn onze performance-kine's. Het is onze filosofie om van elke sporter een betere atleet te maken. De grens tussen rehab en performance vervaagt. Wordt efficiënter, explosiever en beweeglijker.

DSC_0164_EM.webp

Mülloc consulting

Working together with the very best...

Voor topsportersJan Müller - bewegingsanalist en performance-expert bij Feyenoord Rotterdam - begeleidt topsporters in hun ontwikkeling en prestaties door middel van functionele trainingen. 

Geen idee wat je hiervan moet verwachten? Bekijk de video hieronder:

Mülloc Sports Performance

Blaarmeersen crew

Ons team werkt nauw samen en indien mogelijk zijn er 2 therapeuten betrokken bij je begeleiding. Zo versterken we elkaar! Afhankelijk van je case is een intensieve samenwerking met ons hoofdkwartier aan de Wiedauwkaai een mogelijkheid. 

 

Onze partners kiezen we zorgvuldig. We werken nauw samen met osteopaten, artsen, specialisten, personal trainers, … Samen met hen streven we naar hetzelfde doel: de juiste voorwaarden creëren waardoor jij vrij kunt bewegen en uiteindelijk een betere sporter kan worden.

Contact us

Fourward Blaarmeersen

Campinglaan 2

9000 Gent

Zoek je ons? Ga binnen in Klimzaal Bleau en je kan onze praktijk terugvinden op het einde van de cafetaria. 

bottom of page